Vijesti

Prestavnici prevoznika iz Republike Srpske ponovo su najavili blokadu saobraćajnica i carinskih terminala , jer nije došlo do odgode početka primjene pravilnika o uslovima za izdavanje licenci i kvalifikacione kartice vozača.

Opširnije: Prevoznici ponovo prijete blokadom saobraćajnica i carinskih terminala

Banjaluka - Prevoznici iz RS blokiraće iduće sedmice carinske terminale i puteve koji vode prema FBiH, jer im je primjenom novog pravilnika o licenciranju onemogućen prelazak granice.

Opširnije: Prevoznici blokiraju puteve

Prema nezvaničnim informacijama vozač kamiona na kojem je bio natovaren luksuzni automobil, krenuo je za Podgoricu, ali nije imao papire za transport skupocenih kola

Opširnije: U Trebinju oduzet Rols Rojs vredan 330.000 evra! Kome li je bio namenjen?

Federalno ministarstvo prometa i komunikacija objavilo je Javni oglas za raspodjelu bilateralnih transportnih dozvola, prijevoznicima za prijevoz tereta za I (prvi) kvartal 2015. godine. Pravo učešća imaju prijevoznici registrirani za obavljanje međunarodnog cestovnog prijevoza tereta a koji imaju sjedište na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Opširnije: Javni oglas Federalnog ministarstva prometa i komunikacija za raspodjelu bilateralnih...

U BiH će 1. januara početi primjena nove carinske tarife za 2015. godinu, saopšteno je iz Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH.

Opširnije: Nove carinske tarife u BiH

Na graničnom prelazu Gradina rano jutros zaplenjeno je oko 80 kilograma heroina.                                                                                                  

Veliki tovar heroina otkriven je oko tri časa posle ponoći detaljnom kontrolom hladnjače slovenačkih registarskih oznaka kojom su prevoženi konditorski proizvodi iz Turske u Bosnu i Hercegovinu.

Opširnije: Gradina, zaplenjeno 80 kilograma heroina