Vijesti

DOBOJ – Mlađan Bjegojević (54) i Darko Šućur (26), mašinovođe “Željeznica RS”, povrijeđeni su u direktnom sudaru praznog teretnog voza sa 32 vagona i “reme”, mašine za održavanje željezničkih postrojenja, koji se u petak dogodio u Ljeskovim Vodama, kod Doboja.

Povrijeđeni su se nalazili u “remi” koja se kretala iz pravca Ostružnje, dok je teretni voz, u kojem su bile mašinovođe Radenko Marić i Radenko Stakušić, koji nisu povrijeđeni, išao iz pravca Doboja ka Omarskoj.

Opširnije: Mašinovođe ŽRS povrijeđene u direktnom sudaru

Korporacija EMC udružila se sa Lotus F1 timom i uspela da obori Ginisov rekord za skok kamionom.

Opširnije: Kamion preskočio bolid i postavio Ginisov rekord

  Udruženje mljekara Republike Srpske zajedno sa federalnim udruženjem blokirali su danas u 12 i 5 granicne prelaze u Orašju,Gradišci,Izačić,Bijaču i Goricu. Granični prelazi su zatvoreni samo za prolaz mlijeka i mliječnih prerađevina

Opširnije: Mljekari danas blokiraju granicu

Čitava 382 metra dugačak, 127 metara širok i oko 70 metara visok - „Piter Shelte“ je najveći je brod na svetu!

Opširnije: Najveći morski džin zaplovio

U Sarajevu je dana 18. i 19. septembra 2014. godine održan sastanak Mješovite komisije za cestovni transport putnika i roba između delegacija Bosne i Hercegovine i Republike Grčke. Nakon razmijenjenih statističkih pokazatelja robne razmjene utvrđeno je da je robna razmjena između Bosne i Hercegovine i Republike Grčke u porastu.

Opširnije: Održana Mješovita komisija za međunarodni cestovni prijevoz putnika i roba između Bosne i...

Nije neobično za pilote da mahnu krilima nakon uzletanja u posebnim prilikama... i manjim letelicama. Ta situacija sa ogromnim teretnim „džambo džetom“ retko se viđa.

Opširnije: Pilot mahnuo avionom!