Menu Filter

Sajam intralogistike CeMAT 2016 od 31. maja do 3. juna u Hanoveru

Svetski sajam intralogistike CeMAT 2016, koji se održava svake dve godine u Hanoveru (Nemačka), sada u svoj fokus stavlja digitalizaciju i automatizaciju. Od 31. maja do 3. juna očekuje se oko 50.000 posetilaca, uz više od 1.000 izlagača iz celog sveta na privrednoj izložbi čija su glavna tema IT Smart rešenja za lanac snabdevanja. Na sajmu će biti istaknuta ključna uloga logistike u poslovanju, koja je danas sve više digitalizovana i svrstana u red bitnih elemenata industrijskog lanca vrednosti.


Prema rečima organizatora, CeMAT zauzima prvo mesto među sajmovima posvećenim intralogistici i menadžmentu lanca snabdevanja (logistike).

CeMAT je mesto gde će prvi put biti prikazana rešenja koja će oblikovati budućnost intralogistike, publici iz svih krajeva sveta. Hanover će biti izvor informacija broj jedan za sve najnovije logističke tehnologije – od polu- do potpuno automatizovanih skladišnih rešenja, novih teretnih sistema, robota i ultra modernih IT sistema.

Organizatori CeMAT-a su kreirali i novi, poseban prostor posvećen poslednjim aplikacijama i softverima za logistiku, jer je softver zauzeo veoma bitno mesto na tržištu intralogistike.

Više na :

http://www.ekapija.com/website/sr/page/1431201

Translate »
UA-57430671-2