Menu Filter

IMAN INTERNATIONAL D.O.O.

Mi smo firma koja se bavi transportom robe kombi vozilima nosivosti do 1400kg. Radimo usluge u međunarodnom i domaćem teretnom transportu.

Read more →

TDM-LOGISTICS D.O.O.

Posrednik u međunarodnom drumskom transportu

Read more →

cargo-partner doo Sarajevo

cargo-partner doo Sarajevo

cargo-partner je privatni pružatelj sveobuhvatnih info-logističkih usluga koji nudi sveobuhvatan portfelj usluga zračnog, pomorskog, cestovnog transporta i skladišta, s posebnom stručnošću u informatičkoj tehnologiji i optimizaciji lanca opskrbe. Kompanija ima preko 160 kancelarija sa više od 4.000 zaposlenih u 40 zemalja širom svijeta kako bi kreirala brza i efikasna rešenja za širok spektar usluga.

Read more →

Javni prevoz stvari “BN” Vladislav Đokić s.p. Zvornik

Read more →

Transport Šikanić sp Banja Luka

usluge domaćeg i međunarodnog transport roba

Read more →

JAVNI PRIJEVOZ TERETA vl. Huremović Adnan

Međunarodni i domaći transport robe do 25 tona

Read more →

BUNDALO trans

Međunarodni transport robe. Ažurirano : 10.1.2020

Read more →

Lion Logistics doo

LION LOGISTIC d.o.o. Sarajevo je logistička firma, 100 % u domaćem vlasništvu, porodična firma, koja se bavi sveobuhvatnom uslugom špedicije, uvoza/izvoza, transporta i skladištenja robe. Pružamo usluge iz oblasti međunarodne i unutrašnje špedicije, carinskog posredovanja, organizaciju svih vrsta transporta, skladištenje pošiljki, dostavu i distribuciju robe širom BiH i Svijeta.

Read more →

Transport Balić

Domaći i međunarodni transport.

Read more →

GRADACTRANS d.o.o.

INTERNACIONALNI TRANSPORT NA PODRUČJU: Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Srbija i Crna Gora Vozila: Brodski kontejneri 20″ i 40″,  Paletni-Cerada, ADR (prevoz opasnih materija) Ažurirano 24.04.2017

Read more →

Translate »
UA-57430671-2