Menu Filter
Mnoge industrijsko-trgovačke firme odabiraju Vašu firmu preko našeg adresara – cargo.ba . S toga, molimo Vas, opišite nam Vašu djelatnost kao što je navedeno naniže kako bi prezentacija Vaše firme bila precizna i onako kako Vi to želite. Hvala unaprijed za Vaše vrijeme!

Generalni podaci

(Vaš porezni broj neće biti vidljiv na sajtu a upisuje se u svrhu izbjegavanja duplog dodavanja Vaše firme u bazu podataka)
Naprijed

Dopunski podaci

Naprijed

Opcija MEĐUNARODNI TERETNI TRANSPORT nije označena kao djelatnost Vaše firme. Ako želite da je označite vratite se na DOPUNSKI PODACI ili nastavite unos izborom naredne kartice.

Naprijed

Opcija DOMAĆI TERETNI TRANSPORT nije označena kao djelatnost Vaše firme. Ako želite da je označite vratite se na DOPUNSKI PODACI ili nastavite unos izborom naredne kartice.

Naprijed

Opcija JAVNA ROBNA SKLADIŠTA nije označena kao djelatnost Vaše firme. Ako želite da je označite vratite se na DOPUNSKI PODACI ili nastavite unos izborom naredne kartice.

Naprijed

Opcija CARINSKI ŠPEDITER nije označena kao djelatnost Vaše firme. Ako želite da je označite vratite se na DOPUNSKI PODACI ili nastavite unos izborom naredne kartice.

Naprijed

Ostali podaci

Translate »
UA-57430671-2