Menu Filter

Dobrodošli na Cargo.ba WEB SERVIS!

Da li ste znali da posjedovanjem Vaše internet prezentacije na logističkom adresaru BiH, Cargo.ba, možete poboljšati Vaše poslovanje?

Izdvojite 5 minuta Vašeg vremena i dopustite da Vam predstavimo kako na lak način da dođete do novih klijenata.

…………….

Zašto je dobro za moje poslovanje da posjedujem svoju internet prezentaciju na Cargo.ba?

 1. Cargo.ba je logistički adresar Bosne i Hercegovine gdje se dnevno izvrši na stotine upita Vaših potencijalnih novih klijenata.

 2. Vaša internet prezentacija na Cargo.ba Vam gotovo za 50% povećava šanse da korisnici logističkog adresara BiH izaberu baš Vašu kompaniju.

 3. Posjedovanjem vaše internet prezentacije na Cargo.ba postajete član kluba saradnika logističkog adresara BiH, što znači da će Vaša kompanija na logističkom adresaru BiH uvijek biti istaknuta i preporučena korisnicima, Vašim potencijalnim novim klijentima.

 4. Vašu stranicu možete koristiti i van logističkod adresara BiH, te je koristiti kao sopstvenu internet prezentaciju Vaše kompanije, te je reklamirati i predstavljati i vašim starim klijentima kao i svima na internetu.

…………….

Kako ovaj servis radi u praksi?

 1. Korisnici logističkog adresara BiH svakodnevno vrše upite. te tragaju za kompanijama preko kojih mogu izvršiti transport, uvoz, izvoz ili skladištenje robe.

 2. Na primjer, kada korisnik logističkog adresara BiH traži da transportuje robu iz Beča u Sarajevo, posjedovanjem vaše internet prezentacije na Cargo.ba, Vaša kompanija će mu biti ponuđena kao prva i kao idealno riješenje za Vašeg potencijalnog novog klijenta (ukoliko ispunjavate uslove koje korisnik pretražuje, odnosno ako Vaša kompanija vrši transport robe na ovoj relaciji).

 3. Korisniku će biti ponuđeni na uvid svi Vaši podaci, Vaša internet prezentacija i sve što mu je potrebno da sa Vama krene u posao. Takođe, korisnik može da odluči sam da li će Vas lično kontaktirati ili će vršiti uslugu našeg posredovanja u kontaktu sa Vama.

…………….

Kako da imam svoju internet prezentaciju na logističkom adresaru BiH, Cargo.ba?

 1. Vrlo je jednostavno i brzo. Popunite obrazac za kreiranje Vaše internet prezentacije, ili nas pozovite na broj telefona +387 67 11 82 222

 2. Po prijemu Vašeg zahtjeva naš web team odmah kreće u realizaciju Vaše internet prezentacije.

 3. Vaša internet prezentacija će biti kreirana u roku od 7 dana. Po kreiranju Vaše internet prezentacije predstavljamo Vam naše riješenje. Ukoliko ste zadovoljni našom ponudom, dobijate instrukcije za uplatu već unaprijed ugovorene naknade. Po prijemu sredstava od Vas, odobravamo Vašu internet prezentaciju i ona je dostupna svima na internetu.

 4. Vaša interenet prezentacija će biti dostupna svima na adresi www.vašafirma.cargo.ba

…………….

Pošto je moja internet prezentacija aktivna, koje još dodatne usluge mogu očekivati od Vas?

 1. Kao što smo Vam već pomenuli, Vaša internet prezentacija je dostupna svima na internetu.

 2. Imate pravo na besplatnu tehničku podršku 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Dakle u svakom trenutku.

 3. U svakom trenutku možete tražiti izmjene podataka na Vašoj internet prezentaciji (ukoliko je došlo do promjena u Vašoj kompaniji, kao na primjer brojeva telefona, adrese, vrsta usluga, slika, i svega ostalog).

Translate »
UA-57430671-2