Menu Filter

LTL zbirni prijevoz robe

Ovaj post pokriva neke ključne činjenice o LTL-transportu (Less-than-TruckLoad => prijevoz manjih pošiljaka u grupnom transportu pošiljaka) koje biste trebali imati na umu kada planirate uvoz ili izvoz komercijalne robe.

LTL prikolica

Odgovara na pitanja poput:
– Što je LTL prijevoz?
– Kome je namjenjeno?
– Kada se može očekivati isporuka robe?
– Kako izračunati cijenu LTL transporta?

S odgovorima na ova pitanja moći ćete procijeniti je li LTL cestovni prijevoz najbolja opcija za vašu robu u usporedbi s FTL prijevozom.

Šema zbirnog transporta

ŠTO JE LTL?

Sukladno gore navedenom u uvodu, može se zaključiti da LTL prijevoz ima posebno smisla kod manjih pošiljki. Budući da utovarni prostor u kamionu iznosi 13,6 m (ili više), a vaša roba zauzima manje prostora od toga, nećete pogriješiti ako se odlučite za skupni prijevoz robe (osim ako iz opravdanih razloga ne koristite skuplju opciju prijevoza).

Najlakši način za organizirate LTL transport je unajmljivanje špeditera. Mi Vam možemo pomoći u tome na jednostavan i brz način.

Na temelju vašeg on-line upita odmah možete dobiti internetsku ponudu. Pomoći ćemo Vam da provjerite je li dokumentacija u redu, što posebno može biti korisno ako je ovo Vaša prva međunarodna pošiljka. Stojimo Vam na raspolaganju i za pronalaženje najučinkovitijeg i ekonomičnijeg načina za prijevoz vaše robe.

Opširnije na : Cargo Transport Greece – Former Yugoslavia

UA-57430671-2